Omniumschool, plek waar je kan groeien.

Op 18 juni jl. is er in de voorbereidende raadsvergadering in de gemeente Almere gesproken over het voorgesteld raadsbesluit om de Omniumschool in het lokale plan van scholen 2016-2018 als bedoeld in de Wet op het Primair Onderwijs op te nemen. Hierover kunt u hier verder lezen.

Op 25 juni jl. stond de opname in het plan van scholen als raadsvoorstel op de agenda van de gemeenteraad van Almere. Een raadsvoorstel is een besluit of meerdere besluiten die genomen moeten worden om een bepaald doel te bereiken. Tijdens de raadsvergadering wordt er definitief besloten over een voorstel. Raadsleden kunnen hier een stemverklaring over afgeven en/of aangeven dat er over gestemd moet worden. Er is geen stemverklaring afgegeven, ook was er geen verzoek om te stemmen.

De gemeenteraad is akkoord gegaan met het voorstel plan van scholen 2016-2018. De gemeente Almere zegt dus definitief ja tegen de Omniumschool.

Afhandeling raadsvoorstel Vaststelling van het Plan van Scholen 2016-2018 (RV-31):

Procedureschema Almere: Procedureschema Almere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: