Omniumschool, plek waar je kan groeien.

Vacature onderwijsassistent B groep 1, 2 en 3

Onderwijsassistent zijn op Omniumschool Zeewolde, iets voor jou? Werken vanuit de vraag ‘kind wat heb je nodig om te groeien’.

Ons onderwijs
Op een Omniumschool wordt Kernonderwijs gegeven. Kernonderwijs is een nieuwe onderwijsvorm waar oog is voor bestaande kwaliteiten van onderwijssystemen in en buiten Nederland, die zich echter niet alleen richt op het gemiddelde kind. Op de Omniumschool wordt gekeken naar aanpak en tools om alle kinderen dat te geven wat ze nodig hebben om te groeien, bloeien en het maximum aan potentie te stimuleren. Een plek waar ieder kind tot zijn recht kan komen. Ieder kind heeft zijn eigen unieke mogelijkheden. Kernonderwijs ziet het talent bij het kind en stimuleert deze, ook als er daarvoor van het reguliere pad afgeweken moet worden. Elk kind heeft potentie tot iets moois en groots. Hopelijk ben jij binnenkort onze nieuwe collega die ons gaat helpen om van onze school een nog groter succes te maken. Zie voor meer informatie: http://Zeewolde.Omniumschool.nl

Wat wij bieden
— een geweldige jonge school (2019) waar je mag helpen bouwen;
— een werkgever die goed voor de werknemers wil zorgen, zodat je persoonlijk ook groeit;
— een dag meedraaien als onderwijsassistent, als hier behoefte aan is.

Stichting Omniumscholen is een jonge en kindgerichte ambitieuze organisatie. De stichting heeft een algemeen bijzonder karakter.

Werkdagen en uren: in overleg, 3 ochtenden.
Ingangsdatum: per 1-3-2021
Einddatum: in overleg
Werktijdfactor: FTE 0.3
Niveau: B

Functieomschrijving
We zoeken een onderwijsassistent, die onder andere
— een teamspeler is die mee wil bouwen aan een nieuwe school;
— ouders als partners ziet;
— zich laat inspireren door onze opvattingen voor wat betreft kindontwikkeling en onderwijs;
— 0.3 fte beschikbaar is.

De leraar bespreekt met de onderwijsassistent welke leerlingen begeleiding nodig hebben of welke onderwijsondersteunende activiteiten worden uitgevoerd. De aanpak is tussen de leraar en onderwijsassistent besproken en er zijn (werk)afspraken gemaakt en vastgelegd. De onderwijsassistent weet in de uitvoering situaties met leerlingen te beoordelen, de aanpak hierop aan te passen en deze met de leraar te bespreken. Eventuele knelpunten in de begeleiding en ondersteuning worden door de onderwijsassistent gesignaleerd en deze verbetervoorstellen aan de leraar. Tussentijds overleg en nabespreking vindt plaats.

De basisschool in Zeewolde is per schooljaar 2019-2020 gestart. Dit met de ambitie voor een landelijk netwerk aan kinderopvang, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs vanuit een brede visie voor een ononderbroken kindontwikkeling voor 0-20 jaar. Onderwijs vanuit de vraag: kind wat heb je nodig om te groeien. Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website: http://omniumschool.nl.

Interesse?
Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, kunt u sturen aan mevrouw D.R. Kok, directeur-bestuurder van de stichting. De motivatie brief en cv kunnen gestuurd worden aan bestuur@Omniumschool.nl.
De gesprekken zullen plaatsvinden in overleg.
LET OP! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Leuk om te weten
Zeewolde kent een ruime opzet en een dorps karakter, met uitgestrekte en bijzondere natuur. Dit spiegelt zich naar de omgeving van de school. Hier maken we dan ook veel gebruik van in ons onderwijs!

%d bloggers liken dit: