Omniumschool, plek waar je kan groeien.

Op 18 juni jl. vond er bij de gemeente Laren de raadscommissie-vergadering Maatschappij & Financiën plaats. We hebben tijdens de vergadering ingesproken om de aanvraag extra te ondersteunen en ruimte te geven voor vragen.

Uit de reacties op het inspreken en de gestelde vragen van de commissie bleek oprechte belangstelling en een positieve houding ten aanzien van deze vorm van vernieuwingsonderwijs, waarvoor onze dank. Speciale dank gaat uit naar de D66 voor de extra ondersteuning.

De wethouder gaf aan dat onze aanvraag na toetsing volgens de geldende wet- en regelgeving niet in aanmerking voor opname in het plan van scholen. De raadscommissie gaf aan de reactie van de staatssecretaris op de vragen van de Vaste Kamercommissie onderwijs af te willen wachten. Vooralsnog ligt er een negatief advies richting de gemeenteraad.

Dorien Kok
Voorzitter van Stichting Omniumscholen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: