Omniumschool, plek waar je kan groeien.

Het college van B+W van de gemeente Zeewolde heeft op 20 maart jongstleden besloten de gemeenteraad te vragen geen hoger beroep in te stellen tegen het positief besluit van onderwijsminister Arie Slob, waarin hij aangeeft dat de Omniumschool via het eerstvolgende plan van scholen, als bedoelt in artikel 80, tweede lid, van de Wet op primair onderwijs (PO) voor bekostiging in aanmerking wordt gebracht en de de aanvraag voor opneming op het plan van scholen te honoreren.

Het is nu wachten op het raadsbesluit. Naar verwachting van de gemeente komt de aanvraag plan van scholen 10 april aanstaande in de raadscommissie en is het 25 april in de raadsvergadering aan de orde.

De gemeente Zeewolde heeft bij Raad van State pro forma beroep aangetekend tegen het besluit van de minister.  Dit in verband met de bevoegdheid van de raad.

Abonneren op de nieuwsbrief kan hier. U krijgt de nieuwsbrief dan automatisch in uw e-mailbox.

Eerdere nieuwsbrieven leest u hier.

Heeft u belangstelling voor de school? Laat dit dan weten via een vooraanmelding. Kijk daarvoor hier. We houden u dan op de hoogte van de vorderingen. Het invullen van de vooraanmelding geeft geen verplichtingen, is alleen een belangstellingspeiling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: