Oosterwold

‘Kom over de brug’

Oosterwold is een gebied van 4.300 hectare aan de oostkant van Almere en de westkant van Zeewolde. Niet alleen zeer goed bereikbaar vanuit Almere en Zeewolde zelf, maar ook voor ’t Gooi, omdat het direct over de brug van de A27 ligt en een filevrije route is. Ook voor de Vechtstreek en regio Amsterdam is de bereikbaarheid goed. Het openbaar vervoer is goed geregeld in dit gebied. Hier is ruimte voor nieuwe woningen, terwijl het gebied zijn groene en agrarische karakter behoudt en verder ontwikkelt. In dit gebied wordt gestreefd naar een rijke variatie aan woon- en werkmilieus en voorzieningen in lage dichtheden, als tegenhanger van de hoogstedelijke westelijke ontwikkeling. Een logische plek voor een nieuwe school als Omnium.

De website over Oosterwold vind u hier.

Oosterwold kaart

Commentaren op: "Oosterwold" (3)

1. Barbara Zijta zei:

Zij er al concrete plannen om naar Oosterwold te komen?

2. Kim en Gertjan zei:

Ik zou graag mijn kinderen naar deze school willen laten gaan in Oosterwold vlakbij het kathedralen bos. Dit concept zou helemaal passen bij Oosterwold. Ook hoorde ik van andere toekomstige bewoners dat zei dit ook hopen. Het hoeft geen grote school te zijn maar een groeiende en waar de leerlingen op de eerste plaats staan. Daarnaast willen Oosterwolders hun kinderen in Oosterwold naar school laten gaan en niet in Nobelhorst waar de Ipad voorop staat.

3. We zijn actief bezig met een eventuele start in Oosterwold. Neem gerust via e-mail contact met ons op voor de actuele situatie rondom Oosterwold. https://omniumschool.nl/contact/