Aanmelden

Op de informatieavond zijn aanmeldformulieren voor de Omniumschool in Zeewolde voorhanden. Na de informatieavond vindt u het aanmeldformulier ook hier op de website.

Het verzoek is het aanmeldformulier vlot in te leveren, zodat we half februari een eerste schatting van het aantal leerlingen en klassen kunnen geven.

De aanmeldingen worden beoordeeld door de intakecommissie, die kijkt naar het belang van het kind en de mogelijkheden die de Omniumschool uw kind kan bieden. U ontvangt nog een aanvullende vragenlijst (Kind in beeld kijkwijzer).

Er wordt eerst een voorlopige plaatsing afgegeven.  Uiterlijk 6 weken voor de start van de school zal een definitieve plaatsing worden gegeven. Ouders/verzorgenden zullen alle relevante informatie tijdig ontvangen.

Uw informatie wordt niet verstrekt aan derden en is alleen beschikbaar voor het bestuur van stichting Omniumscholen. U kunt op elk moment opvragen welke informatie over u  of uw kind(eren) bij ons beschikbaar is en het bestuur van Stichting Omniumscholen verzoeken deze te verwijderen.