Omniumschool, plek waar je kan groeien.

Steun

Als je de wereld ziet als een plek waar je continu dingen beter kunt maken, krijg je de kriebels vanzelf te pakken. En misschien moet je daarvoor wel eens de bestaande spelregels doorbreken. Niet omdat het kan, maar omdat het je verder brengt!

Denk groot, begin klein: ga kathedralen bouwen! – Daan Quakernaat:

“Volgens mij kunnen we enorme vooruitgang boeken als we de volle potentie van onze moderne technieken combineren met de durf en de moed waarmee de kathedralenbouwers problemen te lijf gingen.”

Dit geldt ook voor onderwijs.

Bij nieuwe ideeën komen vaak dure oplossingen. De oplossing zit echter vaak in een klein hoekje. Kernonderwijs wil via slimme oplossingen die in een hoekje liggen de financiële draagkracht vergroten. Voorbeeld is samenwerking met het bedrijfsleven (sponsoring en gastlessen), vrijwilligersorganisaties en via een financiële all-in organisatie van kinderopvang, peuterspeelzaal, school, voortgezet onderwijs en BSO.

Extra praktische en financiële steun is echter van harte welkom, net zoals ideeën.

Wilt u ons, op welke manier dan ook, helpen, neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom om een steen voor onze kathedraal te leveren en te metselen!

Lees ook onze oproep.

Via deze link kunt u contact met ons opnemen.

%d bloggers liken dit: